Blogg

 1. HANSKEGUIDE

  HANSKEGUIDE

  HANSKEGUIDE 2020

  I dette innlegget dinner du inspirasjon og tips til årets hanskekjøp.

  Klikk på bildene for å komme direkte til produktet i vår nettbutikk.


  MARY

  En tidløs klassiker. Dette er en god gammel klassiker. Håndsydd lammeskinnshanske med flotte detaljer og denter.

  MARY er hansken for deg som er opptatt av godt håndarbeid og setter pris på det lille ekstra. En tynn og pen hanske med ullstrikket foring inni.

  Pris : 900,-

  Les mer »
 2. NAUSTET STOKKØYA

  NAUSTET STOKKØYA

  VELKOMMEN TIL NAUSTET

  Lengter du etter å reise, samt oppleve nye eventyr? Da kan vi informere om at det finnes et sted – ikke langt fra Trondheim, som gir fantastiske opplevelser <3 Naustet Stokkøya ligger naturligvis på Stokkøya. Dette er en øy ca. 2,5t med bil utenfor Trondheim by. Naustet er initiert av Remy Nordvik og Jannike Holm fra Trondheim. Med bakgrunn fra mat og mote har de skapt et unikt sted for livsnytere og matelskere.

  BILDEEIIIN

  Det er en ”wow”-opplevelse å overnatte på Naustet. Den unike arkitekturen og det flotte interiøret er ulikt noe annet du har sett før. Sammen med den flotte utsikten utover havet får man virkelig opplevelsen av å

  Les mer »
 3. SWIMS, HØSTEN 2020

  SWIMS, HØSTEN 2020

  SWIMS HØSTEN 2020


  Endelig er høsten her, noe som betyr at årets Swimsjakker er på plass.

  I år som er fjor kommer både Lausanne, Davos og St. Moritz levert til dame, men i år med noen justeringer og forbedringer

  sammenlignet med modellene som ble levert i fjor. Scroll videre og du vil få masse informasjon om både Lausanne og Davos, vår absolutte favoritter <3 

  1_vest

  LAUSANNE

  DEN PERFEKTE HELÅRSJAKKEN


  Les mer »
 4. DEJLIGE DANMARK

  DEJLIGE DANMARK

  V E L K O M M E N    T I L    D E J L I G E    D A N M A R K

  Endelig ferie, og nye eventyr står for tur. I denne ukens reiseblogg skal jeg, Julie, sammen med mine tre beste venninner, ta deg med på vår ferieuke i Danmark. I dette innlegget vil vi tipse deg om steder for god mat, flotte destinasjoner, smarte reisetips, og mye mer.

  Turen startet i Larvik. Jeg og mine tre venninner kom alle fra hver vår kant av landet, og møttes derfor i Larvik hvor fergen over til Hirtshals skulle gå. Vi reiste over til Danmark med bil, og hadde derfor forhåndsbestilt fergebillett inkl. bilplass. Fergeturen tar fire knappe timer. I det vi kjørte i land i Danmark, kjørte vi direkte til en liten og sjarmerende by som heter Sæby. Sæby er en rolig by, som ligger nord-vest i Danmark. For vår del var dette en by med litt for lav puls, og vi bestemte oss derfor for å kjøre nordover til Skagen etter et døgn i Sæby. Det tar omkring 60 minutter å komme seg fra Sæby til Skagen medregnet ferietrafikk.

  DANMARK1
  Les mer »
 5. SØRLANDSIDYLL

  SØRLANDSIDYLL

  SØRLANDSIDYLL

  EN SMAK AV DET VAKRE SØRLANDET 


  Korona har begrenset muligheten til å reise til mange ulike destinasjoner rundt i verden. Heldigvis er vi så heldige å bo i et så flott land som Norge. Jenteturen i år gikk derfor til Sørlandet, hvor vi var sikret fint vær og flotte sandstrender.

  Vi var 10 jenter og to biler som skulle på tur og fant fort ut av at vi måtte pakke praktisk slik at vi skulle få plass til alt. Vi reiste alle med bager, slik at vi skulle få plass til mest mulig. De vanntette bagene fra Swims var de mest populære, hvor de rommer godt og tåler sjøspruten fra båten. Jeg brukte selv Le Pliage bagene fra Longchamp. Disse er lette og solide, og ikke minst fine. Passer perfekt på jentetur etter min mening <3


  serie2
  Les mer »
 6. LOFOTEN DEL 1

  LOFOTEN DEL 1

  VELKOMMEN TIL VAKRE LOFOTEN - DEL  #1

  Dette er et av flere kommende innlegg med tips og ideer til hvor du bør dra og hva du kan finne på i Lofoten.

  Så, velkommen til vakre Lofoten. 

  toppen

  Turen til Lofot

  Les mer »
 7. JAPAN

  JAPAN

  VÅR REISE I KORTE TREKK

  Vi hoppet på flyet i Trondheim, hadde en kort mellomlanding i Helsinki, og før vi visste ordet av det var vi på plass i Osaka. Etter noen fine dager i Osaka tok vi et mindre tog i drøye 30 min, og vipps- så var vi på plass i Kyoto. Etter kulturelle innspill og en natt i vakre Kyoto tok vi hurtigtoget «Shinkansen» til Tokyo. I Tokyo ble vi kjent med byen ved bruk av subway. Etter å ha tatt farvel med Tokyo vendte vi snuten tilbake til Trondheim. På bare en uke fikk vi besøkt 3 ulike og fantastiske byer, tatt hurtigtog, smakt på mye spennende mat og fått med oss cherry blossom. En uke i Japan; et minne for livet. 

  Les mer »