NAUSTET STOKKØYA

VELKOMMEN TIL NAUSTET

Lengter du etter å reise, samt oppleve nye eventyr? Da kan vi informere om at det finnes et sted – ikke langt fra Trondheim, som gir fantastiske opplevelser <3 Naustet Stokkøya ligger naturligvis på Stokkøya. Dette er en øy ca. 2,5t med bil utenfor Trondheim by. Naustet er initiert av Remy Nordvik og Jannike Holm fra Trondheim. Med bakgrunn fra mat og mote har de skapt et unikt sted for livsnytere og matelskere.

BILDEEIIIN

Det er en ”wow”-opplevelse å overnatte på Naustet. Den unike arkitekturen og det flotte interiøret er ulikt noe annet du har sett før. Sammen med den flotte utsikten utover havet får man virkelig opplevelsen av å være langt borte fra stress og kaos. Det er lett å finne hvilepulsen på Naustet, samtidig som man kan la seg inspirere av selve bygget og omgivelsene rundt. Naustet har 12 sengeplasser, så det passer perfekt å oppleve dette sammen med gode venner, familie eller kolleger. Man kan selv velge å lage all mat selv under oppholdet, eller så kan man kan bestille et skreddersydd opphold med kokk, fisketurer og transport. Hvor fantastisk?

Untitled-1-Recovered

Vi anbefaler å bo på Naustet én eller to netter. Selv med dette korte oppholdet får man opplevd det meste Naustet har å by på. Vi anbefaler å reise med de vanntette bagene fra Swims. Holdall 48h er det vi mener den perfekte bagen for en eller to netter på Naustet Stokkøya. Disse tåler både nedbør, båtturer og i tillegg tar de liten plass ved sengekanten. De robuste og lette bagene fra Longchamp er heller ingen dum idé (Le Pliage). Dette ble Renathe sin reisebag. Været kan være ganske så skiftene på denne øya, så jakkene fra Swims trenger heller ikke å være en dum idè. Ida og Renathe reiste begge i disse tekniske og flotte jakkene fra Swims. Ida reiste i den varmeste modellen (Davos) og Renathe i jakken med avtakbart dunfôr (Lausanne). Passet perfekt når det regnet i Trondheim ved avreise og når de skulle ut på båttur.

God mat er en nøkkel for at opplevelsen blir topp. Naustet er utstyrt med et stort kjøkken med alt man trenger for å lage super mat. Den store plassen gjør det enkelt for at flere kan lage maten samtidig, noe som både er koselig og effektivt. Som nevnt kan man også leie en kokk som stiller med et eller flere ønskede måltider. Det er da bare å lene seg tilbake og nyte nydelig og lokal mat. 

Noe av det beste med Naustet er at det kan besøkes året rundt, og at det er like fint i solskinn som i dårlig vær. Dykking, bading og båtturer er ingen problem selv om det er ordentlig ”trøndervær”. Med en vedfyrt stamp og en deilig badstue er det like deilig å bade sommer som vinter. Så husk å pakk med deg bikinien eller badebuksa i bagen ;-)

J_DD_

Når oppholdet på Naustet er over anbefaler vi å ta en deilig lunsj på Stokkøy bakeri, eller en deilig middag på Strandbaren. Dette er en perfekt avslutning på den eventyrlige reisen.

 

Om dette høres interessant ut så kan du lese mere om Naustet Stokkøya på: https://naustetstokkoya.no/

 

Vi håper at du unner deg et døgn eller to på denne fantastiske plassen. La deg bli inspirert, nyt deilig mat og skap gode minner.

 

Klem Ida & Renathe

Du finner oss på AAGAARD siden 1876

Velkommen <3