VÅR HISTORIE

                                  FRA 1876 TIL I DAG

2020
I dag, 20 år etter, er 5. generasjon godt i gang. Tine, Julie og Ida er alle involvert i driften av butikkene.

B A G har allerede drevet nettbutikk i fire år, men vi er nå ekstra stolte over å lansere en ny og spennende nettbutikk som skal gi kundene inspirasjon og den fulle oversikt over hva B A G kan friste med.  
Vi lover å gjøre vårt ytterste for å til en hver tid kunne tilby det markedet søker! Velkommen til en alltid trygg og hyggelig handel.

Dronningensgate 9, sommeren 2019

Tine, Martin, Julie, Ida & Eva Aagaard

1991, 1960, 1994, 1998, 1967

2000
Eva og Martin Aagaard så fort behovet for mere spennende utvalg av varer i butikkene og utviklet derfor livsstilskonseptet B A G. 
B A G åpnet sin første butikk på kjøpesenteret Byhaven i Trondheim i 2000.
 
 
1986
 
 
 
 
 
  
1972
  
 
  
 
1950
Sent på 80-tallet hadde 4. generasjon allerede kommet inn i driften. Martin Aagaard, sønn av Aaga og Eva Aagaard, skulle senere med sin kone Eva, utviklet driften med å etablere flere butikker på ulike kjøpesenter rundt om i landet.
Aage giftet seg med sin Eva, og sammen var de i 1972 med på å stifte en landsdekkende butikkjede som inntil 2002 gikk under navnet Lærmo. Kjeden endret da navn til Citybag, noe som den dag i dag er butikknavnet på en av våre butikker.  

  

 

Sønnen til Harald igjen, Aage Aagaard, tok så over og utdannet seg i København som portefølje-mester. Driften gikk da mer over til produksjon og salg av vesker, lommebøker, mapper og reiseutstyr.

  

 

Tidlig på 1950-tallet, selv etter en lang karreire, begynte Harald med import av porteføljevarer, noe som skulle vise seg å ha stor betydning for butikkdriften som styres den dag i dag. Den første butikken vår ble åpnet i Prinsensgate. Butikkdrift ble raskt det viktigste satsningsområdet.

1920
 
 
  
 
  
1876
Etter en lang karriere tok Aage Martins sønn, Harald, samme utdannelse og fortsatte driften til like etter 2. verdenskrig.

 

  

 

Hele historien starter i 1876 da Aage Martin Aagaard ble ferdig utdannet sadelmaker-mester. Han etablerte da et sadelmakerverksted i Prinsensgate i Trondheim. Lite visst Aaga Martin Aagaard da, at flere genrasjoner ville krysses og samles på denne adressen i godt over 100 år frem i tid.