IMG_2095
IMG_2070
IMG_2114
IMG_2119

FRAKT


Vår standardpris for frakt er kr. 69,-, og fri frakt ved bestilling over 1500kr.

Dette gjelder alle bestillinger, uavhengig av størrelse og antall kolli, til alle sendinger innad i Norge. 

 

   

  

HENT I BUTIKK 


For deg som er lokalisert i og rundt Trondheim kan vi anbefale deg å velge fraktmetoden ”hent i butikk”, da denne fraktmetoden er både gratis og miljøvennlig. Etter at du har lagt inn bestillingen, vil normalt varen eller varene du har bestilt ligge klar til henting innen 24t (med forbehold). Bestillinger med fraktmetode ”hent i butikk” pakkes, sendes og legges klar til henting i vår butikk BAG Byhaven, med adresse; Olav Tryggvasons gate 28, 7011 Trondheim. 

Åpningstider på BAG Byhaven; 09-20 mandag til fredag, og 10-18 på lørdager.*

  

 

DIN BESTILLING 


Når du legger inn en bestilling hos BAG.NO vil du motta en ordrebekreftelse på den oppgitte e-postadressen din. I det vi mottar din bestilling vil vi så raskt som mulig ta hånd om din bestilling. Når bestillingen din er pakker med kjærlighet og klar for sending, vil du få en ny mail med sporingsnummer, i tillegg til en egen mail med faktura for ditt kjøp. For deg som har valgt fraktmetode ”hent i butikk” vil du få en mail som forteller deg at varen nå ligger klar for henting i butikk, samt faktura for ditt kjøp.

Vi anbefaler alle kunder å sjekker søppelpost, da vi har erfart at mail sendt ut fra oss kan havne feil.  

Leveringstid er normalt 1- 4 dager. 

  

 

RETUR OG BYTTE


Hos BAG.NO har du full angrerett i 14 dager. Viktig å merke seg er at vi dessverre ikke kan tilby fri retur, og at kunden derfor dekker porto selv om en vare skal returneres eller byttes. Vi ser helst at dette blir varslet om på forhånd via mail (kundeservice@bag.no), slik at vi kan være forberedt på returen, og dermed overføre skyldig beløp raskere. Send alltid med et fullstendig utfylt returskjema, som du finner vedlagt i din bestilling.

Retur: I det vi mottar din returnerte bestilling, vil din faktura fra klarna justeres til riktig skyldig beløp. Viktig å merke seg er at frakten på kr.69,- ikke vil bli tilbakebetalt, og vil dermed stå igjen som en rest på din fakturaen. 

Bytte av vare: Vi opererer med 14 dagers bytterett. Ønsker du å bytte en vare eller flere ber vi deg ta kontakt med oss før du sender den i retur, slik at vi får holdt av riktig vare. . Dette fordi varen du skal bytte til kan bli utsolgt fra du sender den, til den er på plass hos oss. Varer som allerede er byttet en gang kan IKKE returners.

Ved retur må varen være ubrukt og merkelappene må fortsatt henge på. Varen må også sendes i retur i sin originale emballasje.

Din bytte-og returrettstid starter på det tidspunkt du får hentemelding fra Postnord eller fra oss dersom du velger å hente varen i butikk. 

Salgsvarer tas ikke i retur. For uavhentede pakker belastes du med 250,-

  

 

REKLAMASJON OG FEIL PÅ PRODUKT ELLER SENDING


Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen. Vi kan i mange tilfeller avgjøre slike saker over mail, ved å få tilsendt bilder samt ordrebekreftelse som kjøpsbevis. Ta kontakt før en eventuell retur, da vi dekker fraktomkostningene i slike saker. 

Har du fått tilsendt feil produkt, ber vi deg også ta kontakt, slik at vi får rettet opp i saken. 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom du ønsker mer informasjon, må du gjerne ta kontakt med oss.

Du når oss enklest på kundeservice@bag.no

Klem fra BAG-jentene