ENDELIG ER SOMMEREN HER, OG DU SKAL KANSKJE PÅ FERIE I SOMMER?

I DEN ANLEDNING ØNSKER VI I BAG Å PRESENTERE 3 GODE REISETIPS SOM KAN BIDRA TIL Å OPTIMALISERE FERIEOPPLEVELSEN. VI VIL NEMLIG BIDRA TIL AT DU KAN BRUKE FERIETIDEN PÅ DET DU ALLER HELST VIL, ENTEN DET ER Å LIGGE PÅ EN SOLSENG- ELLER OM DET ER Å OPPDAGE DIN FAVORITT STORBY. 

HER KOMMER TRE TIPS SOM KAN HJELPE DEG TIL EN ENDA BEDRE FERIE:


TIPS 1

TA MED ET SAMMENLEGGBART NETT FRA DAY et MIKKELSEN


       


DETTE SAMMENLEGGBARE NETTET KAN BÅDE BRUKES SOM STRAND- OG SHOPPINGNETT. I TILLEGG TAR DET MINIMAL PLASS I KOFFERTEN, OG VEIER NESTEN INGENTING.

OG KANSKJE BEST AV ALT; DU KJENNER DEG KANSKJE IGJEN I AT KOFFERTEN ER LITT VANSKELIGERE Å LUKKE VED HJEMREISE? HAR DU MED ET SLIKT NETT KAN DU LEGGE ALLE DE NYE INNKJØPENE I NETTET, OG TA DET MED SOM HÅNDBAGASJE INN PÅ FLYET. ET GODT TIPS TIL DEG SOM IKKE ØNSKER Å BETALE OVERVEKT, ELLER FOR DEG SOM IKKE ØNSKER Å SITTE PÅ KOFFERTEN FOR Å FÅ TIL Å LUKKE DEN. 


TIPS 2

GÅ TIL INNKJØP AV EN RUMPETASKE FRA MANDARINA DUCK


      

MED DENNE RUMPETASKEN FRA MANDARINA DUCK VIL DU ALLTD HA KONTROLL PÅ VERDISAKENE DINE. DENNE TASKEN KAN BÅDE MEDBRINGES PÅ STRANDEN, OG OGSÅ BRUKES SOM ET KULT TILBEHØR PÅ STORBYFERIE. DETTE ER ET GODT TIPS TIL DEG SOM VIL HA VERDISAKENE TETT MOT KROPPEN, SOM I STOR GRAD VIL HINDRE LOMMETYVER AV Å STIKKE AV MED BÅDE PASS, PENGER OG MOBIL. DENNE RUMETASKEN ER Å FINNE I FLERE AV VÅRE BUTIKKER, OGSÅ I FLERE FARGER. 


TIPS 3

REIS MED SEKK FRA MANDARINA DUCK


FORDELEN MED SEKK ER AT DU IKKE BARE BELASTER EN SKULDER, SOM DU VIL GJØR HVIS DU VANLIGVIS REISER MED VESKE. REISER DU MED SEKK VIL DU FORDELE VEKTEN PÅ PÅ SKULDRE OG RYGG, SOM HINDRER DEG I Å FÅ BELASTNINGSKADER. PÅ FERIETURER ER DET LETT Å PAKKE MED SEG MER ENN NORMALT, OG DERFOR ANBEFALER VI DEG Å BENYTTE DEG AV SEKK INNIMELLOM. I TILLEGG VIL DU FÅ FRIGJORT BEGGE HENDENE, SLIK AT DU FÅR UTFORSKET ALT DET NYE DU SER.

I TILLEGG ER MANDARINA DUCK ET SLITESTERKT MERKE SOM HOLDER ÅR ETTER ÅR, OG SIST MEN IKKE ALT; PRODUKTENE ER SUPERFLOTTE Å SE PÅ.


MED DET ØNSKER VI DEG GOD SOMMER, OG RIKTIG GOD TUR.

MVH. ALLE OSS I BAG